Välkommen till

Nordens första utbildningsföretag inom feng shui

dotterbolag till
Scandinavian School of Feng Shui

25 år på marknaden

Holistic Feng Shui with Spirit
Feng shui som lyfter upp din kropp och själ!

Allt är ETT och hänger ihop i Universum.
"Allting i vår värld är sammanlänkat med allting annat".

Holistisk Feng Shui är mycket kraftfullt!
Barbara Anna guidar dig genom feng shuis tusenåriga österländska visdom & kunskap
på ett ENKELT, spännande och fängslande sätt.

Historiskt används feng shui för att orientera byggnader. Placering av byggnader i förhållande till solen möjliggör att byggnaden får värme eller sval, beroende på behov.

Feng shui är läran om energi och energi rörelse. Den ger råd hur skapar man en balanserad energirörelse inom människan och i dess omgivning. Harmonisk energi påverkar människans välmående och skapar förutsättningar för att människans kan leva upp sina drömmar.
Feng shuis filosofi är baserad på att allt är en energi form. ALLT - verkligen allt. Detta är genomgående konsekvens vilken ligger som grund för alla feng shuis principer. I samband med mycket "sund förnuft" skapar feng shui mycket metodiska och väl fungerande regler. Feng shui "lagar" är objektiva men deras tolkning oftast kan bli subjektiv. Det är inte matematik med svåra matematiska uträkningar bara energi och dess rörelse som ligger till grund för den traditionella feng shui-filosofin. Den avspeglar helheten av alla energier i vårt solsystem med solen som energikälla. Energi och intuition är grunden inom feng shui oavsett vilken systemet man väljer.

De nya tiderna är redan här oavsett om man vill ser det eller inte… Feng shui skapades för tusentals år sedan. Energi situation DÅ och IDAG är helt annorlunda. Vi måste se feng shui på ett annat sätt och vidareutveckla feng shuins tänkande. Dagens sätt att tänka på feng shui kräver att nya kunskaper och existerande teknik som Internet tas in. Förståelse om kvantfysik och foton bältet i samband med energi tolkningar är också aktuellt nu. Vårt mål är att skapa förutsättningar och lära ut hur man använder feng shui som är anpassad till de nya tidernas behöv.
Därför utvecklar vi klassiska feng shuis filosofin i praktiken. Drivkraften inom utvecklingen är Barbara-Anna som är feng shui rådgivare inom näringslivet, sedan1999. Idag finns det efterfråga av experter som kan integrera feng shui med andra områden tex. webbdesign, konst, terapi eller coachning.
UTBILDNING TILL holistisk feng shui konsult, mentor, utbildare skapar en helt ny yrkesgrupp i Sverige. Vi utbildar konsulter som har en helhetlig bild av alla energi former. Vi är ensamma om att utbilda inom Holistic Feng Shui där människans är ALLTID i centrum. Oavsett om det är inredning, bussens feng shui, webbdesign, feng shui konst eller coachning det är MÄNNISKAN som är i fokus.
Människan ska få energi för att LEVA SINA DRÖMMAR.
Söker du balans och harmoni, både i arbetet och privat?
Vill du arbeta med människans hälsa och välmående?
Vill du ha ett givande arbete på hel- eller deltid?

Då har du hittat rätt!
Kika lite extra på våra kurser och utbildningar...

Copyright © 2022 BA88 Modern Design ®

HEMSIDA MED FENG SHUI

All of Life Comes to All With Ease and Joy and Glory