Välkommen till

Nordens första utbildningsföretag inom feng shui

dotterbolag till
Scandinavian School of Feng Shui

25 år på marknaden
Barbara Anna som kallas BA är en handlingskraftig eldsjäl och en kreativ mångsysslare.
Hon är utbildad civilingenjör inom kristallkemi och halvledarteknik, företagsekonomi samt projektledning.
I drygt tjugo fem år har hon arbetat inom sitt yrke på ledande poster i näringslivet.
BA kom i kontakt med feng shui filosofi under 70-talet. Hon har rest mycket under 80-talet och har lärt sig att kombinera kristallernas kraft med feng fhui principer. I Kanada, Kina och Tibet möte hon sina lärare.
I augusti 1998 grundade hon den första feng shui utbildningsföretag i Norden, BA Scandinavian School of Feng Shui. Genom åren har hon utbildat feng shui konsulter enligt den klassiska feng shui läran.
Under1999 började Barbara-Anna arbeta med feng shui inom affärslivet. Hon har framlagt många innovativa lösningar och är aktiv drivkraft inom feng shuis utveckling.

2015 grundade hon HOLISTIC FENG SHUI SWEDEN den första och enda i Norden feng shui utbildnings företag som utbildar certifierade feng shui konsulter inom holistisk feng shui. Hon var först i Sverige för att lansera begreppet holistic feng shui.
2006,skapade Barbara-Anna varumärket BA88 Modern Design. Varumärkets motto är att sprida kunskap om hur man skaparskönhet, hälsa och välmående.
BA Scandinavian School of Feng Shui ingår idag i varumärke BA88 modern design® .

Idag är Barbara-Anna, en av Skandinaviens främsta feng shui experter med inriktning på klassisk och intuitiv fengshui, feng shuis astrologiska prognoser och bussinnes feng shui. Hon är en enda utbildare som utbildar konsulter inom holistisk feng shui. BA är författare till boken "Feng Shui österländsk symbolik"(AnBas Förlag, 2000) och "Feng shui och människans inrekraft" (AnBas Förlag, 2007).
Så säger Barbara-Anna om sitt arbete med människor:
Jag känner mig utvald och privilegierad. Det jag gör är min passion.
När jag ser människor förändras, när de hittar sitt sanna jag, sin passion,
när de börjar leva ett mer balanserat liv, så berör det mig djupt".
Så skriver kursdeltagare om BA och holistisk feng shui utbildning:
”Jag är tacksam att vi kom i kontakt i detta livet.
Du har en pondus och kraft, mystik och magi som kan flytta Berg!” Ronja E.
"Att utbilda mig i Holistisk Feng Shui hos Barbara-Anna är något av det bästa och klokaste jag gjort.
Jag känner mig så otroligt hemma i den Holistiska Feng Shui läran. Jag ser samband i allt vi gör, hur vi mår…
Jag älskar tanken att alla energier går att balansera, att företaget,bostaden ska ge energi till oss människor och djur och att det går att läka oss med frigörande målning, färger och former, kristaller och framför allt lyckopunkten för att nämna några exempel. Denna utbildning ger mig så mycket på alla plan i min personliga utveckling." Katrin
"… Barbara Anna har utvecklat mig till en konstnär, professionell konsult och badat mig i hennes transformerande energier. Steg för steg tar hon oss igenom livsfilosofin och medmänniskan i fokus. Jag fick det jag hade förväntat mig och mycket mer som sagt. Jag ville ha den traditionella filosofin och använda mig av naturen för människan,djuren och ja - naturens skull! Det fick jag! Nu har jag redskap för resten av mitt liv, till mig själv och mycket mer därtill." Ronja

Copyright © 2022 BA88 Modern Design ®

HEMSIDA MED FENG SHUI

All of Life Comes to All With Ease and Joy and Glory