Välkommen till

Nordens första utbildningsföretag inom feng shui

dotterbolag till
Scandinavian School of Feng Shui

25 år på marknaden
”Barbara Anna är helt fenomenal som kunnig lärare och pedagog med en brinnande hängivelse för feng shuin! Jag hoppas att hon utbildar och inspirerar många att använda feng shui i sina liv” Violetta
SKOLANS STUDENTER UTVÄRDERAR VÅRA UTBILDNINGAR
Barbara Anna säger om sitt arbete med människor:
Jag känner mig utvald och privilegierad. Det jag gör är min passion.
När jag ser människor förändras, när de hittar sitt sanna jag, sin passion,
när de börjar leva ett mer balanserat liv, så berör det mig djupt" …
Det som händer runt om HOLISTIC FENG SHUI är magi för mig!
Så skriver kursdeltagare om BA (Barbara Anna) och holistisk feng shui utbildning:
"Det var en Feng shui utbildning som finns inte någon annanstans. Det var mycket mer än så. Det var en utbildning om livet, om själens väg, om vägar som leder till ett glädje fyllt liv av förverkligande…. även om du styr dina utbildningar själv, låter du dina kursdeltagare styra utbildningen i den riktningen som de behöver just då. Jag tycker om livets filosofi och det fick jag. Någon annan behöver kanske något annat och kommer att få det. Jag är nöjd och tacksam för allt som jag har fått, jag är tacksam för att jag har fått äran att få träffa dig och dela dagar med dig som fyllde mig med kunskap som hjälper mig och min familj mer och mer för varje dag som går. Tack för att du finns och för att du är villig att dela det du kan med oss. Stor kram." Violetta.
Att utbilda mig i Holistisk Feng Shui hos Barbara-Anna är något av det bästa och klokaste jag gjort. Jag känner mig så otroligt hemma i den Holistiska Feng Shui läran. Jag ser samband i allt vi gör, hur vi mår…Jag älskar tanken att alla energier går att balansera, att företaget, bostaden ska ge energi till oss människor och djur och att det går att läka oss med frigörande målning, färger och former, kristaller och framför allt lyckopunkten för att nämna några exempel. Denna utbildning ger mig så mycket på alla plan i min personliga utveckling. Katrin
BA (Barbara-Anna) är stadig och förståndig i vår sårbara utveckling till ett seende för ett bättre JAG. Hon ger med färg och form, med liv och lust delegerar hon på ett sätt som om hon redan kände dig innan du kom. Det ligger där och väntar på mig, tänkte jag. Jag har fått gå över stora bäckar som små. När vi får testa våra nya vingar som skall bli större ute i verkligheten så tar hon mig med storm. Det har skakat om mig och jag har fått ny luft att andas. Hon har utvecklat mig till en konstnär, professionell konsult och badat mig i hennes transformerande energier. Man vet aldrig vad som komma skall. Steg för steg tar hon oss igenom livsfilosofin och med människan i fokus. Jag fick det jag hade förväntat mig och mycket mer som sagt. Jag ville ha den traditionella filosofin och använda mig av naturen för människan, djuren och ja - naturens skull! Det fick jag! Nu har jag redskap för resten av mitt liv, till mig själv och mycket mer därtill. Detta är en magisk resa som jag kan stolt rista in. Ronja
och andra kursdeltagare: ….
*Först av allt; tack för en fantastisk utbildning, all din energi, allt ditt engagemang, allt ditt tålamod. Mötet med dig & Feng Shui´s värld har för alltid förändrat mitt liv!... ….
* Jag förstår mer och mer hur mycket vi lärt oss….. ….
* Tack för ditt generösa givande av din kunskap. Jag ser fram emot den dag då jag kan få ge lika mycket som du givit mig Barbara Anna! …..
* BA har lyckats förklara Feng Shui på ett mkt begripligt och diplomatiskt men fram för allt mycket pedagogiskt sätt….. ….
* Barbaras utbildning tycker jag fokuserar på att FÖRSTÅ grunderna och förstå VARFÖR man gör en speciell aktivering, de flesta böcker om Feng Shui fokuserar just vad man ska göra men det beskrivs sällan varför…… …..
* Jag upplever en mycket medveten pedagogik som på sikt bygger ett stabilt "hus" av kunskap om Feng Shui…..

Varmt välkommen
önskar Team BA88!


Copyright © 2022 BA88 Modern Design ®

HEMSIDA MED FENG SHUI

All of Life Comes to All With Ease and Joy and Glory