Välkommen till

Nordens första utbildningsföretag inom feng shui

dotterbolag till
Scandinavian School of Feng Shui

25 år på marknaden


 

 

FENG SHUI ART

"Målarprocessen handlar om att BARA VARA.
Att låta så mycket som möjligt av målningen "skapar sig själv"
Då skapas MAGI!
Mycket kraftfullt och vacker sätt att lyfta upp och styra energier är
FENG SHUI ART den kallas också HELANDE KONST.
OBSERVERA!!! Det är viktigt! Om man vill använda konsten i detta syfte är et viktigt att det är original konst. Man kan använda alla målar tekniker; kritor, akryl, akvarell eller oja men det ska vara en original målning. Canvastryck eller papperstryck från foto av originalet är vacker och färgstark, man kan använda den som inrednings moment men INTE som feng shuis remedy.
Storlek av målningen har inte så stort betydelse. Kraften i målningen mätts inte i tredimensionella mått. Energi mängd och energi kvalitet vilken finns i målningen är avgörande och viktigt. Medan konstnär skapar en målning lägger den in i målningen sin energi, färgernas & formens styrka finns också med och mest viktiga är att målningen är skapat enligt feng shuis grundkunskaper. Kombination av färg och form enligt feng shuis principer skapar enorm kraftfull energi. Denna energi för ALLTID finns i målningen. Känd exempel är Mona Lisa.
En liten tavla men vilken KRAFT!!!
Vad är Feng Shui Art?
Man använder färger för att öka livskvalitet. Färg är ett flöde av ljus, den påverkar våra sinnen och ökar livskvaliteten. Feng shui använder färg och form för att skapa en balanserad omgivning. Oftast är det ögonen som är mottagare men vi tar också in färg genom huden och genom auran.
Feng shui & konst har samma grundprinciper: färg och form;
Feng shui & konst används i samma syfte: för att balansera, lyfta upp eller tona ner energin. Därför dem har vuxit ihop och kallas FENG SHUI ART. Det är mycket populär konst i Asien och USA.

Två svanar i fredlig samhörighet.
En kraftfull symbol för att locka kärlek och partnerskap
eller för att skapa harmoni i en relation.
Det kan placeras i sydvästra delen av hemmet eller sovrummet.
Hur fungerar Feng Shu Art?
Målet med denna konstform är att skapa Vortex på ett personligt sätt. Denna konstform är skapat på cellnivå utifrån fullkomligt medvetande och med feng shuis grunder. Tavlorna placeras så att deras energier påverkar personens energifält och aktiverar önskade livets aspekter. Dem fungerar liksom magneter vilka drar lyckan & framgång.
T.ex. En person har svårt att slappna av och uppnå sinnesro. En tavlan som stödjer personens önskemål placeras hemma eller på kontoret. Placering av tavlan är viktigt och den placeras enligt feng shui principer. Man kan gå vidare och koppla ihop tavlans effekt med personens energifält. Den information får man när man köper FSA-tavlan.
All typ av konst har helande effekten. Det räcker ”att den bara finns” Men Feng Shui Art är mycket mera kraftfullt än så eftersom den målas och placeras enligt feng shui principer.
Vad menas med det?
*Feng Shui Art placeras enligt feng shuis principer dvs inom ett bestämd väderstreck. Energi inom detta område aktiveras, höjs och blockeringar löses upp. Områdens energi i sin tur påverkar bestämd livsaspekt dvs,hälsa, välstånd, relationer m.m
*Konsten som är målad i ett specialt syfte t.ex. relationer, personlig utveckling eller annat därför är mer kraftfull. Den påverkar inte bara genom konstens vibration men också genom tankens kraft. Här hör till också konst målad i speciellt syfte för att balansera kroppens energisystem s.k. energimålningar.
*LYCKOMAGNETART™ är en gren av Feng Shui Art. Den är målat i syfte för att dra till människan lycka och glädje. Den placeras i lyckopunkten. Här kan du läsa med om Lyckopunktens betydelse i ditt hem. Till LYCKOPUNKTEN
Tavlan har C-vitamin vibration
Hur läker konst?
Människan i västvärlden får det materiellt sett bättre och bättre, fler och fler sjukdomar kan förebyggas och behandlas. Trots det ökar ohälsan - en "hälsans paradox". En spännande rörelse föds i dag inom helande och konst. Dem två områden blir ETT. Konst och healing är ett nytt fält inom både den medicinska och konstvärlden. Den är redan mycket eftertraktat i USA och börjar bli efterfrågad i några europeiska länder. Vetenskapliga studier säger att konst läker genom att ändra persons fysiologi och attityd. Kroppens fysiologi ändras från stress till en djup avslappning, från rädslor till kreativitet och inspiration. Personens hjärna börjar vibrera i ett annat vågmönster. Konst och musik påverkar människors autonoma nervsystem och skapar hormonell balans. Konst och musik påverkar varje cell i kroppen och skapar en helande fysiologi som förändrar immunsystemet. Blodflödet ökar till kroppens alla organ. Konst och musik också omedelbart ändra en människas uppfattning om deras värld. Människan ändrar attityd, emotionella tillstånd, och smärtupplevelse. De ändringarna skapar hopp och positivitet och de hjälper människor att hantera svårigheter genom att förändra personens perspektiv och sätt att vara i världen.
Här kan du läsa vilken kraft har Feng Shui Art och
vad säger feng shui kunder om Feng Shui Art
 
 
Sköldpadda symboliserar skydd och stabilitet. Siffra 6 förstärker dem attityd.
Tavlan är en symbol för att skapa stabilt energi flow i alla livets områden.
Den ska placeras i norr av bostaden eller kontoret.
 

Varmt välkommen
önskar Team BA88!


Copyright © 2022 BA88 Modern Design ®

HEMSIDA MED FENG SHUI

All of Life Comes to All With Ease and Joy and Glory